Anna Lundberg

HR-specialist

Region Skåne

"Informationen i produkten och frågeservicen är till stor hjälp när jag snabbt behöver få fram svar i arbetsrättsliga frågeställningar och kollektivavtal. Frågebanken är en annan
bra källa för att lätt få fram rätt information."

Anna

Paul Ljungberg Skånska byggvaror

Paul Ljungberg

HR Manager

Skånska Byggvaror

"Vi valde Draftit eftersom det är en helhetslösning. Ett enkelt system som är smakfullt. Bra exempel på olika mallar och policys. Tack vare Draftit kan vi arbeta effektivare. Vi slipper en massa sökningar på webben. Allting finns i systemet."

Iréne Gustavsson

Rektor

Vejbystrands Skola och Förskola

"På en liten skola har man sällan någon annan att rådfråga kring olika fall. Där kommer Draftit in i bilden som en trygghet och tidsbesparande lösning. Jag kompletterar min egen kunskap med den i Draftit och får ett kvalitetssäkrat sätt för hur jag ska styra skolan."

Irene

Evelyn

Evelyn Hejlesen

HR- och administrativ chef

Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation

"Samarbetet med Draftit har varit mycket intensivt och nära vilket är något vi har uppskattat mycket i ett så stort projekt med en exklusiv produkt utvecklad enbart för Svenska kyrkans verksamheter. Draftit har verkligen varit tillmötesgående och generösa i den service de har gett oss."

Brittmarie Jensen

Personalansvarig

Skånska Byggvaror

"Draftit är ett bra komplement i det vardagliga arbetet inom HR. Produkterna är tidsbesparande och lättillgängliga. Bra sökmotor, man finner snabbt det man söker. Gillar också frågebanken där man ofta hittar användbar information."

Brittmarie Jensen