Din omvärld förändras konstant

Omvärld

Pil

Tratten Draftit

Vi bevakar, sållar och sammanfattar

Det händer mycket runtomkring en organisation när det gäller lagstiftning och arbetsmetoder. Att på egen hand hålla sig uppdaterad, tolka och applicera allt är omöjligt. I Draftits produkter överlåter du bevakningen och sammanfattningen till vår redaktion som är fylld med erfarna advokater, jurister och specialister.

För att förklara flödet av information kan vi likna det vid en tratt med olika nivåer av information. Draftits redaktion bevakar ständigt omvärlden och förädlar informationen. Den mest djupgående informationen hittar du i den översta delen av tratten. Baserat på denna informationen skapar sedan våra redaktörer olika typer av vägledande material, exempelvis handböcker, dokumentmallar och guider. Till en omvärldshändelse knyter vi också en kort och koncis nyhetsnotis.

Material för olika situationer

Komplicerat och invecklat juridiskt språk är bannlyst från våra tjänster. Du ska aldrig behöva läsa en text flera gånger för att förstå den. Optimal kvalitet och pedagogiskt material är något vi lägger stor vikt vid.

Vad för typ av vägledning som du har tillgång till skiljer sig ibland mellan våra olika produkter. Men i de flesta har du tillgång till grundbultarna: Handböcker, Guider, Dokumentmallar och Frågeservice.

Du kan vara säker på att informationen du får i Draftit är aktuell och kvalitetssäkrad. Ställer du en fråga genom verktyget så är det samma jurister som författat texterna som även står redo att hjälpa dig med dina frågor.

Material

Vi svarar gärna på dina frågor

Klicka på knappen, fyll i formuläret och berätta vilka utmaningar du står inför. Vi återkommer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vill du läsa mer om våra olika produkter inom HR, Skola, Lön och PuL klickar du på den orangea knappen.