Du är ett steg ifrån tipsen för att göra organisationen semesterklar

Intern Kommunikation

7 tips inför semestern

Semestertider innebär ett lugnare tempo. Men innan lugnet lägger sig kan det vara bra att ligga steget före och reda ut frågetecken samt informera personalen kring vad som gäller under semestern. I denna guide ger vi dig sju tips som gör organisationen redo för semester.

En viktigt del i intern kommunikation är en personalhandbok. Om du inte redan har en personalhandbok, så kan det vara en god idé att planera in ett mindre projekt för att ta fram en grund. I väntan på en färdig personalhandbok kan du istället använda ditt intranät och interna e-postutskick för våra råd i denna guide.

Få tipsen direkt till din inkorg

Lösningar för chefs- och personalhandböcker

Draftit Personalhandbok är en produkt som gör det enkelt att producera och uppdatera en egen handbok med minsta möjliga tid som insats. I produkten finns en mängd färdiga exempeltexter och dokument som du kan kopiera rakt av och anpassa efter din organisation.

Vår webbaserade chefshandbok ger dina chefer ett uppskattat stöd i vardagen. Chefshandboken innehåller tydliga och kvalitetssäkrade verktyg för att hantera exempelvis konflikter, arbetsmiljöfrågor, frånvaro & ledigheter och anställningsfrågor.