Projektledare HR

På Draftit hjälper vi specialister och chefer att ligga steget före genom smarta juridiska webbverktyg. Vi hjälper våra kunder att använda juridiken genom att förklara reglerna i kundens sammanhang.

Med oss kan kunden vara säker på att alltid får de senaste nyheterna, vägledande material och uppdaterat innehåll så att de kan utföra sina arbetsuppgifter snabbt och korrekt. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Vår ledstjärna har alltid varit att lyssna på kunden och bygga lösningarna utifrån deras vardag. Vi arbetar med HR, Lön, Skolledning, Social och Dataskydd. Med våra produkter sparar kunden tid, är förberedd och handlar korrekt.

Draftit har vuxit stabilt sedan vi startade 2004. Idag är vi 70 medarbetare och utökar vårt team varje månad för att kunna möta kundens och marknadens krav. I Malmö sitter 35 framtida kollegor i centralt placerade lokaler. Varmt välkommen till oss!

 

Skicka in din ansökan till

patrik.karlsson@draftit.se

Om tjänsten

Som Projektledare driver du, tillsammans med våra kunder, projekten för att få deras chefs- eller medarbetarportaler på plats. Vi har inarbetade processer som kan ändras om du eller någon annan kommer på något bättre.

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Arrangera uppstartsmöten och skapa en projektplan tillsammans med kund
  • Utbilda våra kunder i EpiServer CMS
  • Bygga upp och uppdatera produktinnehåll i EpiServer CMS
  • Säkerställa att projektet kommer i mål
  • Ansvarar för att du fyller din leveranskvot

Bakgrund

För att trivas i rollen behöver du vara självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.

Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och har lätt att skapa nya kontakter. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Det är bra om du känner till våra kunders vardag. Kanske är du personalvetare och har jobbat ett par år med HR-support? Erfarenhet från EpiServer eller annat CMS verktyg är meriterande.

Detaljer om tjänsten

Tillsvidareanställning

Heltid

Individuell lönesättning

Tillträde snarast

Fast månadslön

Ort: Malmö

Urval och intervjuer till tjänsten sker löpande

Kontaktpersoner

Patrik Karlsson, Affärsområdeschef
patrik.karlsson@draftit.se