Projektledarassistent för anpassade lösningar 

På Draftit hjälper vi specialister och chefer att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Vi sammanfattar inte bara juridik. Vi sätter den i deras sammanhang och hjälper dem att använda den.

Med oss kan kunden vara säker på att de alltid får de senaste nyheterna om sin omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Vår ledstjärna har alltid varit att lyssna på kunden och bygga lösningarna utifrån deras vardag. De arbetar med allt från HR och Lön, till Skolledning. Med våra produkter sparar de tid, är förberedda och handlar korrekt.

Draftit har vuxit stabilt sedan vi startade 2004. Idag är vi 70 medarbetare och utökar vårt team varje månad för att kunna möta kundens och marknadens krav. I Malmö sitter 35 framtida kollegor i centrala lokaler. Varmt välkommen till oss!

 

Arbetsbeskrivning:

Affärsområde HR ansvarar för att Draftit har en optimal produktportfölj och produktkvalitet för bolagets målgrupper inom HR & Lön samt ansvarar för leveransen av våra kundanpassade lösningar. Våra kundanpassade lösningar består till största del av chefs- och personalhandböcker men vi har även anpassade lösningar inom HR, lön, skola och social.

I takt med att företaget växer behöver vi anställa ytterligare en administratör. Administratören avlastar och stödjer projektledarna och ansvarar tillsammans att leveransen blir klar i tid.

Några av dina arbetsuppgifter:

• Avlasta och stödja projektledarna för anpassade lösningar

• Planera och prioritera arbetet tillsammans med projektledarna

• Bygga upp produktinnehåll i EpiServer CMS

• Uppdatera produktinnehåll i EpiServer CMS


Din bakgrund

För att fungera och trivas bra i rollen behöver du vara självgående och strukturerad i ditt arbetssätt, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt, är noggrann, ansvarsfull och trivs att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet från EpiServer eller annat CMS verktyg är meriterande. Erfarenhet eller utbildning inom HR, ekonomi, journalistik eller systemvetenskap är meriterande.

Detaljer om tjänsten

1 plats

Vikariat tom jan 2019

Heltid

Tillträde snarast dock senast 1 april

Fast månadslön

Placering: Malmö

 

Kontaktperson

Patrik Karlsson, Affärsområdeschef HR

Patrik.karlsson@draftit.se

Du söker tjänsten genom att först svara på några frågor. Därefter kontakta vi dig.

Börja ansökningsprocessen - klicka här