Innesäljare/ Account Manager

Draftit hjälper vi chefer och specialister att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Vi sammanfattar inte bara juridik. Vi sätter den i rätt sammanhang och hjälper våra kunder med den. Med oss kan företag vara säkra på att de alltid får de senaste nyheterna om deras omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Vi är ett gäng prestigelösa och målmedvetna medarbetare. Vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång. Vi är ett snabbt växande företag och söker medarbetare som inte tvekar på att kavla upp ärmarna och jobba på! Hos oss är inget svart eller vitt, rätt eller fel utan vi är flexibla, snabba och erbjuder våra medarbetare all stöd för att lyckas med försäljningen.

Vår ledstjärna har alltid varit att lyssna på kunden och bygga lösningarna utifrån deras vardag. De arbetar med allt från HR och Lön, till Skolledning. Med våra produkter sparar de tid, är förberedda och handlar korrekt.

Draftit har vuxit stabilt sedan vi startade 2004. Idag är vi 40 medarbetare som ansvarar för att våra kunder ska få en VIP-upplevelse och ligga steget före.

 

Vi söker ytterligare en Account Manager till vårt Malmö-kontor

Det går bra för oss på Draftit och därför ska vi nu utöka vår försäljningsavdelning med ännu ett dreamteam. Välkommen till oss!

Du kommer att ansvara för säljprocessen från att boka dina egna möten till att skriva avtal och vidareutveckla dina befintliga kunder. I din nya roll kommer du att jobba tight med dina kollegor och få vardagligt stöd och coaching.

Vår marknad-, produkt- och IT avdelning sitter i samma lokal och kommer också att finnas till din hjälp. Allt för att du ska lyckas och bli vår nya stjärnsäljare.

För dig som redan påbörjat din säljkarriär, men är redo att ta ett kliv uppåt så är denna tjänst ett gyllene tillfälle

Erfarenhet

Gärna tidigare erfarenhet av liknande försäljning med goda resultat. Du är målmedveten, har stort eget driv och gillar att din insats kopplas till din löneutveckling. Vi lägger vi stor vikt vid personlighet och vi ser gärna sökande med varierande bakgrund.


Vi erbjuder

Du kommer att få en gedigen introduktion i din nya roll och vi kommer att förse dig med de verktyg du behöver för att lyckas. Du erbjuds arbete i en utvecklande miljö i ett spännande och framgångsrikt företag, tillsammans med härliga kollegor i fräscha lokaler centralt i Malmö.

Vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång, därför satsar vi på vår personal och erbjuder utvecklingsmöjlighet för den som lyckas.

 

Detaljer om tjänsten

1 platser

Arbetstid 08:00-16:30

Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning)

Tillträde: Snarast

Lön: Grundlön + provision och bonus

 

 

Kontaktpersoner

Jonas Eriksson, Försäljningschef

Urval sker löpande.

Vi tar emot ansökan via epost: jonas.eriksson@draftit.se