Det händer nu Personal, Lön, Skolledning, Social & Dataskydd i konstant förändring

Vi laddar för årets största lönedag - Expo Lön 2018

Publicerad: 2018-01-09 av Draftit #Lön #Lönefrågor

Den 31 januari öppnar portarna för Expo Lön i Malmö. Kommande veckor kan du träffa oss i Göteborg och Stockholm. Välkommen till ett heldagsevent för alla lönehjältar! 

Expo HR 2017 med tema Medarbetarupplevelsen

HR fortsätter att växa både i betydelse och omfattning. Det talas allt oftare om medarbetarupplevelsen. Människan i organisationen får en större betydelse och ses mer och mer som en central konkurrensfördel.

Expo Lön 2017 - Mötesplatsen för alla Lönehjältar

Publicerad: 2016-11-02 av Draftit #Lön #Skatt #Lönefrågor

Förändringar står inför dörren 2017. Vi sätter strålkastarljuset på vad som kommer att hända. Du får inspiration och handfasta råd av experter. Vi belyser bland annat: Aktuellt inom lön och skatt, Personuppgiftshantering för lönespecialister, Avtalsförsäkringar & Pensioner, Tjänstepension & Flexpension, Arbetsrätt och Ledarskap.

Årets Dataskyddsevent i Stockholm - 17 november

Publicerad: 2016-08-24 av Draftit #Personuppgifter #PuL #EU #Internationellt

Expo Dataskydd är en naturlig mötesplats för alla som arbetar med dataskydds- & integritetsfrågor. Under en heldag träffas vi för att lyssna på talare av absoluta toppklass. Vi lär oss om hantering av känsliga uppgifter, dokumentering, datasäkerhet & mycket mer.

Expo HR 2016 - Digitalisering, Arbetsmiljö, Ledarskap & Mångfald

Aldrig har det varit roligare att jobba inom HR. Det händer så mycket hela tiden och takten bara ökar. HR digitaliseras alltmer. Digitala och fysiska gränser suddas ut medan andra förstärks. Sverige blir en större och större smältdegel för olika kulturer. Hur påverkar allt detta näringslivet, offentlig sektor, organisationskulturen, arbetsmiljön och ledarskapet på kort och lång sikt?