Det händer nu Personal, Lön, Skolledning, Social & Dataskydd i konstant förändring

Superföretag för 7:e året i rad - förändring den enda tryggheten

Publicerad: 2017-10-25 av Draftit

För 7:e året i rad kan Draftit titulera sig som ett Superföretag! Vi är stolta över vår fantastiska organisation och alla som med sin kompetens bidrar till en positiv utveckling.

Glad midsommar & öppettider i sommar

Publicerad: 2017-06-22 av DraftIT

Glad midsommar! Som vanligt följs högtiden av semestertider, men ta det lugnt - vår kundsupport håller öppet hela sommaren, måndag - fredag kl. 8-16. 

I år stödjer Draftit Min stora dag och Läkare utan gränser

Publicerad: 2015-12-08 av Draftit

Julen är en tid för gemenskap och omtanke. Våra tankar går till de behövande både innanför och utanför Sveriges gränser, till gammal som ung.

Draftit blir Superföretag för 5:e året i rad - Förändringen är tryggheten

Publicerad: 2015-11-12 av Draftit

Mycket har hänt sedan förra årets utmärkelse som Superföretag. Den grafiska profilen har gjorts om, tillsammans med en ny webbplats. Under hösten gjordes en nylansering av alla tjänster i en ny plattform med ny design. Fokus har legat på användarvänlighet och tillgänglighet. Men det slutar inte här.

I år stödjer Draftit följande organisationer

Publicerad: 2014-12-16 av Draftit


Julen är en tid för gemenskap och omtanke. Våra tankar går till de behövande både innanför och utanför Sveriges gränser, till gammal som ung. I år har Draftit valt att stödja MS-Forskningsfonden, Min stora dag och Läkare utan gränser.

Vi vill även passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.